ВИВА Хеликоптерс

НАШАТА ИСТОРИЈА

Со над 25 годишно искуство, со седиште во Нухаузен, Германија, AeroHeli е компанија мајка на VIVA Helicopters, првиот оператор на комерцијални хеликоптери во Албанија.


Пилотите на VIVA, техничарите за одржување и персоналот за поддршка, сите се посветени на безбедноста и квалитетната услуга.

ПОВЕЌЕ

ВИВА ПОНУДУВА

ТУРИСТИЧКИ ТУРИ

ВИП / КОРПОРАТИВНИ ЛЕТОВИ

КАРГО УСЛУГИ

ПОВЕЌЕ

ВО ВИВА, СЕ ЗАЛАГАМЕ НА СЕКОЈ КЛИЕНТ
ДА МУ ПОНУДИМЕ НАЈДОБРА УСЛУГА